Η εταιρεία Σκαλωσιών “ ΚΡΟΝΟΣ ”


Η εταιρεία Σκαλωσιών “ ΚΡΟΝΟΣ ” ιδρύθηκε το 1977 με κύριο σκοπό την παροχή ασφάλειας προς τους εργαζομένους. Έτσι για πρώτη φορά εισάγαμε τον όρο του μεταλλικού πλέον ικριώματος στην Έλλάδα. Καταφέραμε σύντομα να εδραιωθούμε στην υπεύθυνη αγορά των ικριωμάτων, παράγοντας κάθετα όλα τα εξαρτήματά μας έτσι ώστε να εξασφαλίσουμε την καλύτερη δυνατή ποιότητα, το πολύ χαμηλό κόστος και την απόλυτη ευθύνη του έργου που αναλαμβάνουμε.

Στην πολυετή μας πορεία συνεργαστήκαμε με τις κορυφαίες κατασκευαστικές εταιρείες του χώρου και καλύψαμε τις μεγαλύτερες εκδηλώσεις όλης της Ελλάδας προσφέροντας τις βέλτιστες λύσεις στις απλές ή σύνθετες ανάγκες για μεταλλικές εξέδρες και κερκίδες.

Σήμερα οι “ ΣΚΑΛΩΣΙΕΣ ΚΡΟΝΟΣ ” με την πλήρη γκάμα προϊόντων που προσφέρει προς ενοικίαση και πώληση καλύπτει όλες τις ανάγκες των πελατών της σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό, διατηρώντας το ίδιο αίσθημα ευθύνης για την ασφάλεια των εργαζομένων και την ποιότητα των υλικών που παράγει.

Η τεχνολογία δεν σταματάει, αλλά εξελίσσεται συνεχώς. Μια σύγχρονη τεχνική εταιρεία οφείλει να ακολουθεί αυτούς τους ταχείς ρυθμούς ανάπτυξης και να ενημερώνεται διαρκώς, εφαρμόζοντας τα πιο σύγχρονα επιτέυγματα της επιστημονικής έρευνας στην πράξη.

Με γνώμονα όλα αυτά, η τεχνική, κατασκευαστική εταιρεία σκαλωσιών και οικοδομικών μηχανημάτων “ΚΡΟΝΟΣ” δίκαια έχει κερδίσει την πρώτη θέση στον τομέα της στη Βόρεια Ελλάδα, έχοντας καταξιωθεί για την συνέπεια, την ευσυνειδησία και τον απαράμιλλο επαγγελματισμό που την διακρίνουν.

Η πολυετής πείρα, η συνεχής προσπάθεια και το υψηλό αίσθημα ευθύνης, για την αρτιότητα της κατασκευής και την ασφάλεια του οικοδόμου, που πάντα επιδεικνύει ο “ ΚΡΟΝΟΣ ”, έχουν ως φυσικό επακόλουθο την αταλάντευτη εμπιστοσύνη των επαγγελματιών του τεχνικού-κατασκευαστικού τομέα στην εταιρεία, που εκδηλώνεται με την ανάθεση μεγάλων έργων ευρείας κλίμακας. Έργων τέτοιας υφής και τέτοιου βαθμού δυσκολίας, που μόνο ο “ ΚΡΟΝΟΣ ” μπορεί να φέρει με απόλυτη επιτυχία εις πέρας.